Nätshopping 

När jag kom till centrum hemma efter jobbet så kom jag på att jag skulle på en föreläsning för kontaktfamiljer. Det skulle handla om internet och ungar och sociala medier. Jätteintresant! Men jag orkade inte! Jag hade helt glömt bort det, så jag var inställd på en lugn hemmakväll efter en hel dag på utbildning. Så jag struntade faktiskt i det.

När jag kom hem så gick jag ut på nätet för att beställa en svart kappa jag hittat häromdagen. Jag har funderat och nu hade jag bestämt mig. Men snacka om flax, jag hittade en annan, hälften så dyr!! Yeeeeiiii! Så nu beställde jag den istället! 

2 reaktioner på ”Nätshopping 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s