Låååång dag

Idag har jag, en för mig, lång arbetsdag. 7.45 – 17. Jag vet att det inte är onormalt på nåt sätt! Men eftersom vi jobbar oregelbundna tider så är en del dagar kortare. Så när det då är en sån här dag,  som för de flesta är en vanlig dag, då känns den lång. 

På mitt förra jobb så jobbade vi 8-17 varje dag. Då var det inget konstigt. Men nu har jag vant mig vid de här tiderna. Märkligt hur anpassningsbar man är! 

Inget sommarväder direkt idag. Jag har jeans, långärmad tröja och sommarkappan på mig. Och det känns som lagom mycket. Så sent om sider tar väl sommarvädret slut ändå. 

4 reaktioner på ”Låååång dag

  1. Fast jag tycker det var en lång dag. Jag jobbar 7,30 till 16,15 varje dag. Eller ja måndag till fredag. Sen att jag inte kommer iväg förrän runt 16,45 är ju för att jag vill smita redan 15,00 på fredagen…..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s