Mysfredag 

Carina hade strömavbrott när jag kom dit, så det var en massa levande ljus tända. Och maten var förberedd men gick ju inte att laga. Men en jourelektriker kom och fixade så vi fick el igen och sen kunde Carina laga middagen klar.

En supergod räkpannkaka! Det var gott! 

Sen satt vi och drack te och babblade samtidigt som vi slötittade på idol. En mysig fredag i bra sällskap helt enkelt! Carina och jag har känt varandra sen vi var 6 respektive 3 år gamla. Vi bodde grannar och våra föräldrar umgicks. Så vi har liksom vuxit upp tillsammans! Så det är värdefullt att vi har varandra kvar!

2 reaktioner på ”Mysfredag 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s