Sol!!! Nåja. ..

Vaknar och ser att solen skiner in bredvid rullgardinen. Kastar mig ur sängen  (det ni!! Det ska en solig morgon till, för att jag ska kasta mig upp!) och gör snabbt en frukostbricka, på med bikinin och ut på balkongen. 

Slog ner baken i solstolen och när jag ätit en halv macka så var det grått på himlen. Vilket så här års innebär att det är ganska svalt…. Det var bara att ta med brickan in och sätta mig vid matbordet istället. Nåja, det var några sköna minuter.

2 reaktioner på ”Sol!!! Nåja. ..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s