Gulle Gunvor 

Igår kom Gunvor över till mig. Och gissa vad hon hade med sig? Dels kantareller,  och hemgjord blåbärssylt som jag älskar! Och en monstera! 

Jag blev glad! När vi klättrat färdigt till överskåpet för att hitta en bra kruka så satte jag igång med maten. Jag hade köpt varsin bit oxfilé och lagt i marinad som vi stekte. 

De är inte kolbitar utan det var soja i marinaden. Och vitlök! Ja, och lite annat jox. Köttet var så himla mört och gott!! Till så åt vi steka kantareller och grönsaker. Mmmm!

Vi satt och babblade om allt möjligt,  berättade om hur vår semester varit och en massa annat. Och sen precis när hon skulle gå hem så kom vi att prata om att Gunvor förr alltid sydde sina egna kläder. Alla sina kläder! Klänningar, byxor t.o.m. kappor! Då kom jag på att en söm släppt i min klänning som jag köpte på Mallorca, och frågade om inte hon kunde ta med den hem och laga den på sin symaskin.  -Äh, den där syr jag snabbt för hand, säger Gunvor. 

In igen, och lagar snabbt min klänning. Goa Gunvor! 

10 reaktioner på ”Gulle Gunvor 

  1. Det är en bra kompis det! Förvisso har jag också sytt nästan alla mina kläder en gang I tiden men det innebär inte att jag lagar själv numera……

    Gilla

  2. Åh vilken fin vän. Jag är hobbysömmerska och syr en del på beställning och till familj och vänner för att jag vill. Har tappat 25 kilo sedan jul och nu ska jag sy till mig. ❤ Din blogg är så fin! Kram!

    Gilla

  3. Det är härligt att ha en riktigt god vän! Jag har en vän som jag haft sedan barndomen, fast hon bor utomlands så känns det som vi aldrig är långt från varandra. Gillar också din blogg fast det är sällan jag kommenterar😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s