Röster 

Idag på lunchen satt jag bredvid 2 kvinnor som satt och pratade. De pratade ungefär lika högt. Ändå hörde man den ena kvinnan väldigt väl medan den andra kvinnans röst knappt gick att höra vid bordet bredvid. 

Man kan ju självklart inte hjälpa vad man har för röst, men vad jobbigt att ha en röst som hörs så mycket. Eller…. Kanske jobbigare för omgivningen? Att leva med någon som har en så genomträngande röst?!  Hua! 

Igår var det nypremiär för Hollywoodfruar,  men jag umgicks ju med Gunvor. Så jag hoppas att jag ska kunna se det på Play. Hat-älskar det programmet!  Alla intriger, knäppa kommentarer och allt de gör!

Nu ska jag träffa Kussesin! Ha en bra kväll!

2 reaktioner på ”Röster 

  1. Kunde ha varit jag och mitt sällskap:-). Min väninna hör jättedåligt och pratar liiite för högt emellanåt. Jag pratar tyst för hon är en fena på att läsa på läpparna… Kul att ”Fruarna” startat igen – nya brudar på ingång, ska bli skojigt och se hur det artar sig:-).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s