Ikea

Jag och M hade bestämt att vi skulle till Ikea idag. Min plan var att köpa en monstera,  men nu hade jag redan fått en så fin av Gunvor. Så nu skulle jag ju inte handla nåt, och M skulle bara ha nån liten pryl. Tror ni att det blev så?? Njae, kanske inte direkt… 

Jag kom hem med servetter, ett blockljus och en matta. Hoppsan!  Och M kom hem med det hon skulle och lite annat. Det är den så kallade Ikea – effekten. 

När jag körde hem M så bar vi upp hennes saker och kassarna med handdukar och badlakan som jag rensat ut och så hennes presenter. Hon blev jätteglad! Jag gav henne 2 handdukar och 1 badlakan i bambu. Bästa materialet i badlakan! Tack för tipset PJAK! ! Älskar dem själv så då vill jag ju att M oxå ska få såna!

4 reaktioner på ”Ikea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s