Kusinhäng

Kussesin och jag knatade ner till TGI Friday och åt igår. Vi delade på en sesame chicken till förrätt, sen tog vi varsin sallad med jordgubbar och valnötter i. Så gott!! Och så tog vi varsitt glas vin. Kussesin rött, och jag vitt. Supergott vin! 

Jag bad att få namnet så jag kan köpa det, och då kom kyparen med flaskan så jag kunde fota. Smart!! 

Vi hade trevligt och satt och babblade om allt möjligt. När vi var klara ville vi inte skiljas åt, så vi gick till ett fik och satt ett tag och babblade vidare. Så mysigt att ses och bara babbla en stund! 

På vägen hem så hämtade jag ut ett paket. Min kappa!  Och den passade i storlek och är snygg!! Och i brevlådan hemma hade brevbäraren lyckats få ned klänningen jag skickat efter från H&M.

Den var superfin! ! Färgen var så snygg, mörkt grå. Och inte var den för lång! ! 

Så glad för nya kläderna!! Sen slog jag mig ner i soffan och kollade på Hollywoodfruarna och ja… Vad ska man säga? De förnekar sig inte! 

Inatt har jag sovit som en klubbad! Tror jag vaknat till lite, en gång bara. Och jag har drömt så märkligt. Om en kollega som jag inte alls umgås eller ens pratar särskilt mycket med. Jag drömde att hon verkade ledsen och jag fick för mig att hon nog fått missfall. Undrar hur hjärnan får till det?? Jag har ingen aning om hur hon lever, om hon ens vill ha barn eller nånting.  Ändå drömmer jag så tydligt och detaljerat om henne.

18 reaktioner på ”Kusinhäng

 1. Den där klänningen skulle man ha tittat efter. För i längd så är vi inte långt ifrån varandra. För den var skitsnygg. Och om du har en i dina trakter och jag en i mina så lär ingen se att jag härmas 😉

  Vet ett annat vin med samma druva om du vill ha ett lite smått mousserande pratvin. Väldans gott. Ska bara ladda mobilen sen får du ett mail med bild på etikett om du inte vill gå hit och kolla in det:

  http://www.systembolaget.se/dryck/vita-viner/kloster-eberbach-581001

  och ett alternativ till kommer här:

  http://www.systembolaget.se/dryck/vita-viner/kunstler-537501

  De är inte sura men inte heller söta utan någonstans mitt emellan och serveras med fördel efter ett par timmar i kylen 😉 (Men de går alldeles utmärkt att dricka rumstempererade. Och inte mycket lkohol i.)

  Gilla

   1. Du fick länkarna direkt till systemets sidor om dem. Den översta är godast och minst alkohol 😉 Men du tar minst två flaskor, de försvinner lätt om man är två om dem 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s