Det finns folk till allt

På tunnelbanan idag är det en kvinna som HÖGT pratar i telefonen. När hon äntligen avslutat samtalet, till allas lättnad, så ringer hon upp en annan och berättar om hela det föregående samtalet. Alla runt omkring tittar upprepade gånger på henne,  men hon märker ingenting. Hon pratar bara vidare. Upprörd och högljutt! 

En kille sitter med sin hund under sitt säte. En man kommer in och äter något.  Hunden känner lukten och vänder sig mot mannen som står bakom husse. Då slänger mannen åt hunden av sin mat. Eeeehhh. ..? Man matar väl inte nåns hund bara utan att fråga?  

Var det nån slags träff för Stockholms alla stolpskott idag på tunnelbanan,  eller??

4 reaktioner på ”Det finns folk till allt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s