Ett förtydligande

Jag läste just igenom inlägget jag skrev igår. Och inser att det ser ut som att M fick mina utrensade handdukar i present. Så var det givetvis inte! Jag hade rensat ur en massa för att jag vill ha nya i bambu. De utrensade ska till en bekant som separerar, och de M fick var nyinköpta i bambu. Så, nu så blev det tydligt. Visserligen ger vi ofta varandra våra avlagda grejer, det är bättre än att slänga, om den andra vill ha det. Men födelsedagspresenten var inget avlagt.

När jag kom hem igår så la jag mig i soffan och kollade på TV. Började se på Maria Wern, som jag visserligen sett tidigare, men tänkte se om. Men efter ett tag så märkte jag att jag höll på att somna, så jag gav upp. Gjorde mig iordning och la mig. Ville läsa en stund och hann väl läsa 1 eller 2 sidor innan ögonen började klippa. Så jag släckte och somnade som en stock! Sov som en sessa till strax efter 7 när jobbarna satte igång på gården, bytte sovställe och somnade om. Sen vaknade jag av mig själv vid 8.45. Jätteskönt! Jag jobbar sent idag, så en sovmorgon var verkligen skönt att unna mig!

8 reaktioner på ”Ett förtydligande

  1. Och jag är ledig. På en ö med skördefest. Blå himmel så jag ska nog ta på riktiga skor och gå till Borgholm och tlllbaka. Mest för att jag är för lat för att leta efter parkeringsplats….

    Gilla

    1. På Clas Olsson har de handdukar men badlakanen googlade jag och hittade på nätet. Minns dessvärre inte vad sidan hette. Så knäppt att inte lägga på minnet ifall jag vill ha fler, eller för att tipsa om!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s