Håriga damen

Som jag kanske nämnt nån gång (eller ganska många….) så är jag ju ganska hårig. I ansiktet lätt luden, förutom de svarta strån som förökar sig i snabb takt. Och benen…. Alltså bikinilinjen! Den sträcker sig numera från ljumskarna ner till fotknölarna! Väldigt raffigt! Och de svarta håren på låren blir också bara fler och fler. Och med så korta ben som jag har, och så håriga, så är jag säker på att jag skulle få hedersmedlemskap i taxklubben om jag bara ansökte.

Men nu har jag bestämt mig för att ta i med det tunga artilleriet! Sluta mesa runt med silk epilen och rakhyvlar! Nä nu jäklar ska det bort! Bort på riktigt! Så jag har bokat tid för att med laser ta bort håret permanent! Ha, bäva ni svarta hår!!!

Tydligen så funkar det bäst på just svarta eller mörka strån, så antagligen så kommer det ljusa luddet i ansiktet vara kvar, men det är helt okej, bara jag slipper svart mustasch och skäggstrån på hakan. Och de ljusa fjun som idag trängs med de svarta på benen får gärna vara kvar! Inga problem, det är de svarta jag för krig emot!

Jag har kompisar som rekommenderat den här salongen, och de har talat om att man inte får rycka stråna utan bara raka sig ett bra tag innan man ska dit. Så jag har förberett mig och rakat nu istället för att rycka. Det känns inget konstigt alls att stå med en rakhyvel i ansiktet…. Och man kan ge sig 17 på att när man rakar benen så missar man alltid nån fläck! Och i mitt fall så måste jag raka mig var annan dag, eller ja helst varje, om jag inte ska ha stubb. Väldigt chict!

Men funkar nu det här så är det snart slut på det! Jag hoppas verkligen att det ska ta bort allt hår, det vore så skönt! Jag vet att det inte funkar efter 1 gång, man måste göra det några gånger, men idag ska jag i alla fall dit första gången. Jag återkommer och talar om hur det går!

Ha en bra måndag i solskenet!

4 reaktioner på ”Håriga damen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s