Löpsedlar

Idag lyckades en löpsedel lura mig att faktiskt köpa en kvällstidning. Jag kom ju direkt från hårbortagningen och hade fått lära mig att ljusa strån/fjun inte går bort. Och så får jag se Aftonbladets löp:Så slipper du strån i ansiktet.  Få bort fjunen permanent!

Aha, man kan få bort även fjunen,  tänkte jag! Tänkte att det då antagligen är en annan metod som Soha inte jobbar med. Så jag kastade mig in på Pressbyrån och rafsade åt mig en tidning. Och lusläste om de olika metoderna. Eeeehhh. … De metoder som tar bort hår permanent stod det att det är mörka hår. De andra är ju pincett, krämer osv. Suck! Så mitt ludd i ansiktet får jag nog leva med. Men det stör mig å andra sidan inte alls så mycket som de svarta skäggstråna. 

6 reaktioner på ”Löpsedlar

 1. Jag har en massa otyg på min haka jag skulle vilja ta bort. Vad kostar det?
  De blir bara fler….. Snusk! 😀

  Gilla

  1. Ja, de förökar sig!! Jag betalade 1300 för hela benen, bikinilinjen, haka och överläpp. Så bra pris! Kolla hennes sida på Facebook: Råcksta Laserklinik.

   Gilla

 2. Hmmm ska vara ganska nöjd med bara underben, under armarna och bikinilinjen va? Och då jag använder h*****es maskinen så syns de knappas heller….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s