Förändringar

På 3 år har jag gått från att vara tjock, ha axellångt, mörkt hår till att bli smalare och smalare och ha kortare mörkt hår. Sen blont hår, som blev längre och längre samtidigt som jag blev normalviktig. Till att nu ha en tredje hårfärg, grå, och superkort. 

Så jag har förvandlats rätt mycket, både till kropp och knopp på de här åren! 

Idag var det kanelbullens dag (hur knäppt är det, egentligen? ?) och jag fick en bulle på jobbet!


Nu är jag på väg hem från jobbet. Så himla trött, känns som om en förkylning ligger på lur. Hoppas den inte känner sig välkommen,  utan drar igen! Så jag ska hem, handla lite på vägen bara, äta, duscha och sen slöa framför TV:n ikväll.

Ha en bra kväll!

2 reaktioner på ”Förändringar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s