Våga vägra strumpor

Igår gick jag fortfarande barfota i sandaletter. 

Men jag får lov att erkänna att när jag slutade jobbet 20.00 och knatade ut så var det faktiskt gränsfall till att var lite för svalt. Så idag när jag kände för klänning så insåg jag att barbent trots allt inte är ett alternativ. Så idag är det snarare Våga vägra barfota som gäller.

Men varför får man så ful färg i nylonstrumpor? 

De nya höstskorna, däremot, är både snygga och bekväma! Så nöjd med dem! Innersulan är lite mjuk att gå på. Det gillar jag!

10 reaktioner på ”Våga vägra strumpor

 1. Förundrad över till ditt förhållande till väder och temperatur.
  När det gäller strumpbyxor så väljer man väl färg själv när man köper dem, tänker jag.

  Gilla

   1. Jag kollar alltid noga i butiken med deras provstrumpor, test på arm alltså. Då ser jag vilka som verkar passa just mig.

    Gilla

   2. men är det aldrig snyggt på någon? Jag vet många kvinnor som ser fantastiska ut i strumpbyxor, så nog finns det bra strumpbyxor.

    Gilla

   3. Hur de ser ut på andra har jag inte kollat så noga, men när jag drar på mig ett par så tycker jag alltid att det ser konstigt ut med fel färg. Det ser aldrig naturligt ut.

    Gilla

 2. På Lindex och Twilfit finns tunna snygga i solbränd nyans som inte ser tantiga ut. De håller dessutom för många tvättar. Kommer inte ihåg vad de heter men kolla där! 15 denier är de iallafall. Jag vägrar också strumpor men i morse var det -4 så då var det jäkligt kallt i mina ballerinor.
  Ha en fin dag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s