Hastigt och mycket lustigt

Igår fick vi mail på jobbet att det är dags att önska schema för december och att vi då oxå ska lägga in önskemål om ledighet över julhelgerna. Jag kollade upp hur mycket semester jag har kvar och insåg att jag har 7 dagar jag måste ta ut innan nyår. Då började det snurra i huvudet på mig. 

Ut på http://www.pricerunner.se och kollade biljettpriser för flyg till Chicago och hittade i början av december för bara ca 4000! Mailade syssling,  Kris, och frågade om jag möjligen var välkommen och sen satt jag och kollade min mail 1 gång i minuten. 

För nån timme sen fick jag svar att jag är VÄLKOMMEN!  Yeeeeiiii! !!! 

Nu ska jag plocka upp Husfruen och vi ska på kundkväll hos Plain Vanilla,  sen ska jag hem och boka biljetter!!!! 

10 reaktioner på ”Hastigt och mycket lustigt

 1. Åh sådant fusk. Och förresten, medveten om att jag ev ska åt ditt håll i början av december? En hel vecka??? Nästan iaf..

  (Jag har 25 semester dagar kvar och över 70 timmar inarbetat att plocka ut 😉 )

  Gilla

   1. Kvalitetssystem revisor. Har dessutom reviderat i 10 år med bara intern utbildning men kommer nu få papper på det. Så det är inte pengar vi pratar 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s