Tvära kast

Igår när jag skulle betala i affären så stod M i kön. Så vi morsade och gjorde sällskap ut. Mysigt att ses och hinna byta några ord! För att kunna ha sällskap så gick jag en annan väg genom centrum än jag oftast gör och då passerade jag Hemtex. De skyltade med snygga plädar för bara 199 pengar. 

Min rosa pläd har blivit så noppig, så jag har tänkt på att skaffa en ny. Vet inte hur jag lyckas få mina plädar så noppiga  jämt? ! Hur som helst så gillar jag den här! Snygg och mjuk och go! Låg invirad i den och kollade på Hollywoodfruarna. 

Idag var det kallt! Jag behövde ta bilen en bit nu på morgonen, och jag fick lov att skrapa framrutan. 

Från att sitta i bikini i söndags till att ha handskar idag, onsdag.

6 reaktioner på ”Tvära kast

 1. Du får skaffa dig en noppkam…. Funkar utmärkt om du nu inte tycker det är roligt att gå ut och köpa en ny pläd…..
  Hemma hinner de aldrig bli noppiga, maken ska bara låna dem och så kommer de inte tillbaka. Men vi har många plädar till flytt och möbelförvaring av någon anledning……. (Sen att jag numera bara köper IKEA’s billigaste plädar är en annan sak. De få ju ändå bara fötter…..)

  Gilla

   1. En skrapa alt kam som man drar över tyget som är nopprigt och vips sitter de på Skrapan/kammen och tyget ser fint ut igen 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s