Ett antal mail senare… 

Som väntat har mail en använts flitigt idag! Fniss!! Å, vad jag ser fram emot att träffa den allihop! Och jag måste kolla upp visum, kommer ihåg att jag fyllde i nåt på nätet bara sist. Men jag minns inte vad det heter, nån bokstavsförkortning av nåt slags.  Tror jag… Jag ska kolla upp det hemma ikväll. 

Nu är jag på väg hem, och jag ska handla på vägen hem.  Pojken kommer imorgon så jag ska ha lite mat och frukt osv till oss. Och potatisskruvar till fredagsmyset! 

Ha en bra kväll!

2 reaktioner på ”Ett antal mail senare… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s