Kundkväll hos Plain Vanilla 

Husfruen och jag packade in oss i min bil och satt i köer ut till Ekerö igår. Plain Vanilla bjöd på bubbel, snittar, snacks och modevisning. Så mycket snyggt! Men den här gången lyckades jag hålla mig, så jag köpte faktiskt ingenting. Var bara en snyltgäst. … 😉 

Men det var en trevlig kväll! Babblade med Husfruen som det var länge sen jag träffade. Och kom att prata med lite annat folk som oxå var där. Så det var kul

 När jag kom hem så satte jag mig direkt och bokade flygbiljetter. Den 3 december åker jag till Chicago, och åker hem igen den 11!! Ska bli så himla mysigt att träffa familjen! Jag ska bo hos Kris, min syssling. Så nu kommer vi maila fram och tillbaka och vara lika ivriga båda 2!! Bara igår skickade vi urton mail!! Ha ha ha!!

Självklart så tog ju jag och Husfruen en ”knäppfie” oxå. ..

8 reaktioner på ”Kundkväll hos Plain Vanilla 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s