Fredagsmys

Igår kom Pojken till mig. Jag stod och stekte pannkakor när han kom.

-Jag åt det hemma,  innan jag kom hit, säger gossen. Jaha… Han brukar inte ha ätit middag när han kommer. Så jag åt några själv,  med Gunvor smarriga blåbärssylt till. Gott! Gissa vad Pojken får till lunch idag?? 

Pojken ville däremot ha te direkt när han kom, så medan jag stekte klart pannkisarna så fixade han te som han tog med och drack framför TV:n. Vi åt lite potatisskruvar och kollade på Familjen Rysberg på Barnkanalen, uppkrupna i soffan. Klockan 20 frågade han om han fick lägga sig och läsa. -Eeeehhh, ja det kan du väl få. Så han låg och läste Kalle Anka-pocket ett tag, sen läste jag 2 kapitel ur Sune – boken.  Sen läste han ett tag till innan han släckte själv och somnade som en klubbad. Och sov ända till strax efter 8 imorse! 

Igår kom ett paket med posten. 

2 julklappar som jag beställt! 🎅 så nu är jag på gång! Och nyss beställde jag 3 julklappar till på nätet! 

Jag köpte en ansiktsmask på vägen hem igår.

Gjorde rent ansiktet och smetade på den när jag kom hem. Den fick sitta medan jag vispade ihop pannkakssmeten. Sen sköljde jag av den och var len som en barnrumpa i ansiktet! 

2 reaktioner på ”Fredagsmys

  1. Jag åt pannkakor förra helgen. Blev så sugen Flera år sedan jag åt det gången innan.

    Jag haren hudkräm som är svindyr men också förser en med väldigt lent ansikte persikohud typ …. Tur maken köpte den för det hade jag aldrig gjort med det priset….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s