Andys Lekland

Jag tog med Pojken och åkte till Andys lekland. Han tyckte det var toppen!  Tyvärr var de låsbara skåpen ur funktion så jag hade våra jackor och min väska i hampan. Så jag kunde inte åka kana eller lajja. Men jag kollade på Pojken när han åkte och klättrade. Sen satt jag med en fika och läste när han lekte vidare.

Svetten rann om honom när han kom efter ett tag och sa att han var hungrig. Så då köpte vi lunch och åt där. Sen lekte han ett tag till innan vi åkte hem. När hans mamma fått tillbaka honom åkte jag till Nettis. Någon har haft sönder min ena backspegel och jag är inte så väldigt händig.  Men det är Nettis.  Men när hon bara klämde ditt den igen så insåg jag att det hade ju faktiskt jag oxå klarat. Jag provar inte ens själv,  för jag tänker alltid att jag inte kan. Knäppt! 
Ny slappar jag i soffan, har läst söndagstidningarna och nu har jag satt på TV:n

8 reaktioner på ”Andys Lekland

   1. Inte sviker jag 😉
    Jag har bara haft häcken full med myndigheter och bank som inte kan sitt jobb och drar en vals som låter bra för tillfället. Inte ens Svenska ambassaden i Kiev kan sitt jobb (för att inte tala om Ukrainska ambassaden i Stockholm)… Hade jag inte varit gråhårig innan så hade jag garanterat varit det nu 🙂
    Men jag åker tillbaka den 21/10 och blir borta minst tre månader (det beror lite på) och det uppväger det mesta 🙂

    Men nu är det slut på friden för din del. Nu slipper du inte mina otroligt smarta kommentarer längre 😀

    Gilla

 1. Okej, vem har hackat bloggen?? Min syrra skulle inte tycka det var ”synd” att skåpen var ur funktion så hon var tvungen att sitta ner och dricka lattekaffe och läsa! Åka kana och lajja tillhör inte hennes sysslor… Så VEM är det??

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s