Slappardag

 Igår tyckte Pojken och jag att det var höstruskväder, så vi bestämde oss för att bara vara inne och hemma. Pojken lekte med lego, ritade, kollade på TV och spelade spel på sin padda. Jag läste, fixade naglarna och vek tvätt. Bara en sån sak! Inte ett rent plagg som inte är ihop vikt och ligger på rätt plats!

Till middag lagade jag pasta och köttfärssås, och gossen mulade in 3 portioner! Han som bara brukar peta i maten! Men han tyckte det var gott, sa han. Och uppenbarligen var han hungrig! Så det var ju kul! Sen kollade vi på TV tillsammans och så läste jag högt ur Sune-boken innan han låg och läste en stund själv innan han släckte. En skön och slapp dag!

Idag är det ju inte direkt mindre höstigt väder, men nu vill vi i alla fall ta oss ut ur lägenheten. Vi ska ta och göra oss iordning och dra ut på nåt! Hoppas ni får en bra söndag!

10 reaktioner på ”Slappardag

 1. Man behöver sådana dagar ibland! Både liten och stor då man oftast stressar runt i vardagen jämt 🙂
  Själv hade jag en argdag och stannade inne och svor hela dagen igår. Står lite om det på bloggen från igår och kommer nog ett inlägg till snart.

  Ha en riktigt fin och mysig höstsöndag!

  Gilla

   1. Ja, det är ju det. Men det är som med gladdagar. Dom behövs för kontrasterna? För att kunna uppskatta. Jag vill i alla fall tro det. Det är bättre idag. Idag kan jag i alla fall städa. Och det är terapi för mig 🙂

    Gilla

   2. Hahaha!! Det är jag VÄLDIGT tacksam för hörru!! Men alltså .. jag har fortfarande kvar lådor att organisera efter flytten.. hittar lixom ingen plats. Gah! Det stress momentet. Har tänkt att försöka mig på det idag. Kanske. Eller så sitter jag bara här. Haha!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s