Årets jobbiga

Ni som läst min blogg ett tag vet att jag inte direkt gillar att besiktiga bilen. Jag går MYCKET hellre till tandläkaren. Eller gyn. Inget ka få mig att känna mig så blåst som en bilbesiktningsman. När de upptäcker nåt fel, och frågar om man inte märkt det. Underförstått att jag borde ha märkt det. Och jag har inte en susning om vad de pratar om…  Så länge bilen rullar så är väl allt det nödvändigaste okej?

Idag är det dags igen. Och jag är nervös. Jag vet att det är fånigt. Och jag minns att jag förra året tänkte (och skrev också, tror jag) att det gick bättre än jag trott. Men det hjälps inte, jag ser inte fram emot att åka dit! Dessutom så kan det ju bli en dyr historia, beroende på vad de hittar att slå ner på. Jag har ett stenskott som börjat sprida sig, och det skulle jag kunna tänka mig att de kommer anmärka på. Vad kostar det att byta framruta?

Håll tummarna för mig och vrålåket idag!

8 reaktioner på ”Årets jobbiga

 1. Vifta bara med ögonfransarna och spela hjälplös kvinna, då går det bra, ska du se. 😀
  Framrutan finns med i halvförsäkringen (vilket jag tar för givet att du har), så det är bara självrisken och någon procent du måste betala. Det brukar inte bli så dyrt. Men! Det är inte säkert att du får nedslag på den. Du får det bara om den är i synfältet… och du kan ju alltid hävda att du är kortare än besiktningsmannen 😉

  Gilla

 2. Om och när du byter ruta. Innan du går dit, bestäm när/var du fick stenskottet. Ofta är det 1500:- självrisk. Lycka till det går säkert bra. Kram

  Gilla

 3. Jag kör in på ”drive in besiktning” då blir inte plågan så långvarig…
  helt plötsligt bestämmer jag mig och då är det inte många minuters
  lidande innan det är klart.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s