Jag överlevde 

Och bilen klarade sig oxå hyfsat. Som väntat måste jag byta vindruta, och även spegeln som är sprucken på förarsidan. Den låg på backen häromdagen,  och kåpan som är bakpå låg på motorhuven, så någon hade väl roat sig…. Men jag behövde i alla fall inte ombesiktiga inom 1 månad,  det är bra!!

Idag åkte nya kappan på, den tunna sommarkappa var för kall när jag hade den igår. 

Och jag lämnade in den rosa kappan på skrädderi idag. För att byta ut tryckknapparna mot vanliga knappar med knapphål. Första skräddaren jag gick till sa att jag skulle låta bli, det blir inte snyggt. -Så tjockt tyg, blir bara fransigt efter ett tag. Nej, det finns många kappor med knapphål som inte fransar, sa jag och gick till nästa. Vars enda kommentar var: -Vilka fina knappar du hittat! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s