Florence Foster Jenkins

Filmen var inte alls som jag tänkt mig. Jag hade trott att den bara skulle driva med en människa med noll självinsikt. Hon trodde ju verkligen att hon kunde sjunga. Och visst, till viss del så var det så. Och vi skrattade gott när hon ”sjöng”. Men, vad filmen faktiskt gjorde var att visa en väldigt kärleksfull bild av en ganska ensam och tragisk person, som faktiskt ville väldigt väl.

Fantastiska skådespelare, Meryl Streep var naturligtvis otrolig i rollen som Florence. Och Hugh Grant gjorde nog sin bästa rolltolkning som jag sett! Så långt ifrån hans vanliga småklantiga pojkcharmiga roller han ofta gör, som man bara kan komma. Och han som spelade pianisten var fantastisk i sin roll!! Honom har jag inte sett i något innan, men han kommer säkert i fler sammanhang, han var verkligen bra!
Har ni inte sett den så gå och gör det! Jag tycker den var riktigt, riktigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s