Snart klart

Nu börjar det bli fint ute på gården, och det ser ut att snart vara klart!

En massa växter planterade och idag kom en gräsmatta! Några lyktstolpar som inte står på plats än och så ska det väl vara gungor,antar jag, bredvid kläternätet. Sen tycker i alla fall jag att det ser ut vara klart! 

Jag hittade små rosor för 20 kronor för en bukett med 7 st i affären. Så jag köpte 2 knippen, och satte i en liten rund vas/ljuslykta. 

2 stycken satte jag på rumsbordet.

Så fint! ! Och så köpte jag 2 blommor till köksfönstret. 

Men efter att jag tagit fotot så ändrade jag om, och ställde båda blommorna ihop istället. Mysigt att fixa lite fint hemma!

Jag har länge haft problem med stora porer på näsan. Där har jag oxå haft pormaskar. Inte svarta men vita, och jag har försökt klämma och tömma porerna men de är tillbaks på en gång. 

Så i fredags gick jag in och bad om hjälp på Kicks och en jättetrevlig tjej som var hudterapeut hjälpte mig. Jag köpte en ansiktsrengöring och en ansiktsmask.

Nu har jag tvättat ansiktet med den varje dag sen i fredags och har haft masken på 2 gånger. Och jag märker stor skillnad!! Det trodde jag faktiskt inte! Så det var ett riktigt bra köp!! 

4 reaktioner på ”Snart klart

 1. Kom på mig själv med att aldrig ha skrivit någon kommentar härinne tidigare. Hmm.. Konstigt. Nåväl bestämde mig häromdagen att jag måste börja skärpa mig och ibland lämna efter mig fler spår ute i cyberlandet på de ställen jag faktiskt tycker om och uppskattar att dom finnns. Brukar med andra ord då och då titta mig in här hos dig eftersom jag tycker du knåpar ur dig läsvärda små trevigheter mest varje dag. BRA JOBBAT!

  TACK alltså för en helt förträfflig blogg och trevlig höst på dig

  Gilla

  1. Å, tack!! Vad roligt att höra!! Du är så välkommen här, och en kommentar då och då är jätteroligt att få, men det är så klart inget tvång.
   Ha det bäst! !

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s