Tur, utan att jag ens visste det

Det var knökfullt på tunnelbanan imorse, men jag tänkte inte så mycket på det. Det är det ju mer eller mindre jämt. Man står som packade sillar, och tycker den trängs som andas, typ.

Men när jag kom till jobbet och hörde kollegor som hållit på i flera timmar för att ta sig till kontoret för att det varit rökutveckling nånstans,  så insåg jag att jag haft flax! Inga problem alls att komma i tid för mig!

Nu ska jag åka till Kussesin, hon ska ha demonstration av Mary Kay’s produkter av en tjej hon känner.  Det ät 15-20 år sedan jag var på en sån, så det ska bli kul! Kanske man får lära sig nåt nytt eller se nån ny kul produkt? Och om inte annat så träffa trevligt folk en stund!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s