Fnissig fredag

M och jag möttes i centrum igår. Vi åkte hem med mitt paket med julklappar och lite frukostar jag handlat. Och så lämnade vi det och hon fick några böcker jag läst. Sen hem till dem. Väl där så skulle hon baka ett gäng tårtbottnar till namngivningskalaset imorgon.  Jag satt bredvid och hejade på och fick slicka skålen. När L kommit hem så åkte jag och köpte thaimat till oss och vi åt middag. 

Sen skulle M görs en ägg – och laktosfri tårtbotten. 

Verkade supersmart! Så hon blandade ihop no-egg geggan och så laktosfri mjölk och andra ingredienser. Vispade i 180 men det blev liksom aldrig så där fluffigt. Ja ja, in i ugnen. Man kan väl säga att den blev. … ganska platt.

Och en aning (eller ganska mycket, faktiskt) stabbig. L och jag skrattade så tårarna rann!! Den gick att hålla med en hand, i ena kanten, och kakan stod rakt ut! Vi tyckte den skulle funka utmärkt som frisbee! M tyckte vi var dumma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s