Lazy lördag

Idag har jag inget bokat alls. Hemmet nystädat och höstrusk ute. Så jag stannar hemma och inne, tror jag och bara småfixar och slappar. Har suttit länge vid frukostbordet, läst bloggar och kollat på Wahlgrens värld på Play. Kanske tar tag i att plocka undan på balkongen. Kanske… Det börjar bli dags att ta bort blommorna (om man nu kan kalla dem det…) och ta ner stolarna i källaren. Men å andra sidan så är det ingen brådska med det. Kanske ska lägga mig i soffan och se om jag hittar nåt annat att kolla på Play?

10 reaktioner på ”Lazy lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s