Super söndag

Nu har jag ätit långfrulle och läst bloggar, och ska börja göra mig iordning. Jag ska på namngivningskalas! Tvillingflickorna ska officiellt få sina namn idag, och jag ska få vara med! Så jag ska slå in paket, piffa mig och hämta upp gammelfarmor som bor nära mig och åka iväg till kalaset.

Jag vet inte vad jag ska ta på mig, bara. Frågade M vad hon ska ha på sig och fick bara ett stön till svar. Stor hjälp!! Kanske ska ta den nya, grå, spetsklänningen? Ja, jag ska i alla fall sätta igång nu!

Vi hörs senare idag, så får ni veta vad jag bestämde mig för att dra på mig! Ha en härlig söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s