Minnen

Fitterbittan  har skrivit om bilkörande i sin blogg, och frågat om knäppa saker man gjort som bilist. Och så berättade hon vad hennes man just gjort. Fniss! Så i min kommentar skrev jag om när mitt ex backade in i min bil.

Men sen kom jag på vad jag själv gjort….. Det var visserligen inte min körning som var problemet, det var mer min händiga, eller snarare ohändiga, sida som var problemet. Jag har ju alltid haft gamla skruttbilar och på en av mina bilar så la fläkten av, och självklart var det vargavinter. Så en morgon så var det en massa is på rutan, både in- och utvändigt. Så jag fick en snilleblixt! Sprang ner till bilen med en massa stearinljus som jag tände. Tänkte att de kan värma upp bilen, och tina all is så att den blir lätt att skrapa bort. Lät ljusen stå på instrumentbrädan, på hatthyllan och på golvet. Gick upp igen och satte mig och åt frukost och tittade då och då ut på bilen. Det såg riktigt mysigt ut med alla tända ljus!

När jag sedan kommer ner för att börja skrapa rutor och ge mig iväg så ser det vid en första anblick ut att ha funkat precis som jag tänkt! Isen har börjat smälta! Yeeeiiiii! Men….Hmmmm, vad är det där för konstig fläck på framrutan? Sätter fingret på fläcken, och zzzzzzzzt! Så har en spricka stuckit iväg över hela rutan! Ett av ljusen hade visst varit lite för långt, och lågan har kommit för nära den iskalla rutan.

Ni kan ju tänka er vad mina kompisar har skrattat åt mig genom åren, för det här! Nu har de till alla lycka inte sagt nåt på några år, så jag är väl korkad som påminner om det. Men jag insåg att för rättvisans skull, när jag nu så snabbt delade med mig av exets tabbe, får dela med mig även av min.

9 reaktioner på ”Minnen

  1. Fast det måste ha varit en väldigt orginell ljuslykta? Många olika har jag hört talas om men att ha en bil till ljuslykta hade jag inte hört förut. Var bilen söt i övrigt också eller det var bara en tråkig bil?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s