”Ny” kappa

Igår var jag och hämtade ut kappan hos skräddaren. Den blev så fin med knappar!

Och knapphålen ser oxå bra ut. Den första skräddaren måste ha haft en dålig dag, eller nåt!

Idag hade jag tänkt åka och köpa en födelsedagspresent till en kompis efter jobbet, men jag slutar 15 imorgon, så jag fixar det då istället. Idag ska jag börja testa nya releasen på jobbet. Det är kul!! Känns som man slipper jobba och bara lajja,  fast det är viktigt och är jobb.

6 reaktioner på ””Ny” kappa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s