Segt

Idag har jag ju suttit hela dagen och testat vårt system som vi jobbar i inför en ny release. Och testmiljön var så seg!! Det hade ju kunnat passa bra, eftersom jag oxå va det om det inte varit för att jag ju inte har något tålamod! Min kollega bara fnissade åt mig när jag stönade och muttrade. 

Lite bra info för alla män! 😉

8 reaktioner på ”Segt

   1. Morrn.
    Om jag ska bjuda ut någon så är hon inte i närheten just nu. Men från och med fredag… 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s