Tidig kväll

Efter jobbet igår så gick jag till thaisalongen och frågade om de hade tid för mig. Och det hade de! Jag var så spänd i rygg och nacke, och det var så skönt att få bli lite knådad.  Att bara ligga som en pannkaka på en madrass och låta nån ta hand om muskelknutorna. Och så tända ljus och lugn musik. Mys! !

Sen gick jag hem och åt middag, duschade och 20.15 låg jag i sängen. Läste 1 timme och sen släckte jag och sov sött till klockradion skrällde igång. Så skön kväll!! Jo, en sak till gjorde jag ! Jag kokade ägg, så jag kunde fixa äggmackor till frukost. Jag var så sugen på det, och det var verkligen gott! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s