Road trip

Igår åkte jag och M till Bromma Blocks. Men, eeeehhhh, man kan säga att vi först ville se lite av omgivningen. Så vi tog en sväng med bilen. Vi visste hela tiden var vi var, men inte riktigt hur vi skulle komma dit vi ville. Så vi körde nog i mer än dubbelt så lång tid som vi skulle ha behövt. Men vad gör det? Vi hade trevligt i varandras sällskap!

M skulle in på XXL för att byta underställ till småtjejerna och jag skulle köpa en present till en kompis som fyller år. Och när vi gjort det,så satte vi oss och åt. Satt och babblade ett tag sen gick vi in på Rusta och kollade lite. Där hittade vi självklart lite krafs! Bl.a. så hade de HTH billigt i de där större flaskorna. De kostar mindre än de normalstora gör i andra butiker. Så en sån köpte jag så klart. Och så hittade jag en fotmousse. Samma märke som fotkrämen jag brukar köpa, CCS, tror jag den heter. Finns på apoteket. Den blev jag nyfiken på, så en sån köpte jag oxå. Och den var behaglig, använde den sen på kvällen! 

De hade plockat fram julsaker redan på Rusta! Adventsstjärnor och stakar, lysande tomtar och annat (en dinosaurie med tomteluva!!) att ha utomhus och julpapper och snöre. Hur mycket som helst! Lite tidigt, tycker jag. Fast jag har ju i och för sig redan köpt flera julklappar. .

När jag kom hem så la jag mig i soffan och kollade på Hollywoodfruarna på Play. Kändes som om eftermiddagen och kvällen var lång, och jag hann en hel del! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s