Slut i rutan 

Idag funkade testmiljön äntligen som den skulle! Det har varit så otroligt seeeeegt! Allt har tagit så lång tid, och datorn har mest bara stått och tänkt,så man har knappt hunnit nånting. 

Men idag var det som det skulle igen, och vi kunde jobba på! Känns bra! Men nu är jag slut i knoppen! Så jag ska hem, stoppa in tvätt i maskinen, äta och sen bara slappa. Så skönt! Ja, jag ska i och försig handla lite på vägen hem oxå, men det är ju ingen större ansträngning! 

Hoppas ni får en bra kväll! Vi hörs imorgon igen!

4 reaktioner på ”Slut i rutan 

  1. Du är inte ensam om att vara slut i kolan. Jag har snurrat runt från tidig morgon med packning, ompackning och en ompackning för att jag är glömsk. Sen lite städning och mat. Mat hade jag glömt så jag åt första gången vid 13 tiden. Men nu ska det bara vara dusch av mig själv och ställa klockan kvar 🙂

    Gilla

      1. Jag blir borta minst 3 månader. Men jag hoppas på att uppehållstillståndet blir klart under tiden. Då vet jag inte när jag kommer tillbaka 🙂

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s