Håret

Det är ju inte många veckor sedan jag klippte mig kort. Har inte räknat, men det kan väl vara kanske 4 veckor? Och det var ju verkligen snaggat, både i bak och på sidorna. Nu ligger det redan på öronen! Och uppe på huvudet är det så pass mycket längre att det redan liksom böjer sig, eftersom det ju är lockigt. 

När jag har längre hår så tycker jag alltid att det knappt växer alls, det tar superlång tid för att få ut lite längd. Men när det är så här kort så märks ju skillnaden så fort! Jag ska till Yvonne igen först om en månad. Tyckte att det var en bra idé att klippa mig nån vecka innan jag åker till Chicago. Men jag kommer nog få gå med lite kortare mellanrum om jag ska ha kort frisyr.

Idag fredag, och jag har haft lite sovmorgon. Börjar 9.45 idag och slutar ändå 16.30. Skönt!!  Hoppas ni får en bra dag! Vi hörs senare! 

2 reaktioner på ”Håret

  1. Idag fredag och jag är ledig 🙂 Tvätten fixad och kakorna ska snart in i kylen och vila och så är snart min bild färglagd. Eller den centrala figuren på den iaf…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s