grå, grå, grå….

Vaknade i morse och det var alldeles mörkt, kollade på klockan och hon var bara 7 så jag somnade glatt om. Vaknade till igen och det var mörkt så jag tänkte att hon väl fortfarande var vid 7. Klockan var över 9…. Och det var ändå inte ljust! Jag somnade om igen!

Men nu är jag uppe och har ätit frukost i lugn och ro. Älskar att sitta länge vid frukostbordet, äta i lugn och ro, läsa bloggar och bara starta dagen sakta. Inte för att jag direkt ökar takten sen, om jag inte måste…

Jag kan inte berätta om vad jag ska göra idag. Det är en hemlis för somliga! Så det här inlägget blir inte så långt. Men imorgon ska jag berätta vad jag har gjort! En och annan bild kommer säkert kunna visas också.

Hoppas att ni har en bra lördag!! Kram på er

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s