Party!!

Igår piffade jag mig och så plockade jag upp Jaja.

Temat för kvällen var Rock’n Roll! Micke fyllde 50 och hade ingen aning om vad som skulle hända. Vi hade dukat och pyntat lokalen kvällen innan , nu åkte vi dit med all dricka och maten levererades. Jösses vad dricka Jaja hade köpt!! Det var bl.a. 11 flak öl ÖVER idag. 

Men det var bara 1 flaska champagne,  men alla drack av den hela kvällen! 15 liter…

Den var så himla tung, så vi knappt kunde lyfta den! Madde provade, sen lät vi Christian öppna den.

Jaja hade svart peruk dagen till.ära.

Alla var så snygga!! 

Michel med kvällens snyggaste skor!

Alex med sin flickvän. 

Jajas mamma, 88, var med och dansade och var kvar när jag åkte hem 1.30…. 

När Micke kom, med sin faster och kusiner, så gick vi alla ut på trappen och tog emot honom sjungandes ja må han leva! 

Sen var det middag, lekar och presentöppning .

En av Mickes barndomskompisar höll ett litet tal.

Robin. Michel, Robin och Alex är Jajas söner som jag hade på dagis. Och även mycket privat. Älskar dem ungarna som om de var mina egna! Jag var hur mycket som helst hemma hos Jaja, killarnas pappa och killarna när de växte upp. Nu är de alla vuxna och utflugna och har blivit då fina unga män! 

Micke tackade alla för att vi var där och öppnade lite presenter. 

Ingrid, allmänt kallad mamsen. Så go!

Sara, gift med Micke barndomskompis Mange, som nu bor granne med Jaja och Micke. Världen är liten!

Sen var det lekar!! Leta klädnypor! 

Och dricka ur en cider på kortast tid, men man fick bara dricka medan ljuset brann. Så det blåste de ut för varandra.  Som vi skrattade! !! 

Sen började dansen!!

Disco, tjohooooo!!

Eva, och jag med skugga i hela ansiktet! ! Haha!

Rockbrudar! ! 

Jag lånade någons svarta peruk.

Framåt natten skulle det brytas arm. Vi hade en skitkul kväll, och idag har jag ont i fötterna och ryggen. Allt fixande, rännande med disk,dansande och allting sliter på min gamla kropp! 

I morse gick jag upp, åt frukost snabbt och skvätte vatten i ansiktet,  sen kom Jaja och Micke och plockade upp mig. Tillbaka till festlokalen för att ta resten av disken, städa och möblera tillbaka. Phu!! Men det gick bra! Sen åkte vi hem med allt som vi knökat in i bilarna.  Min bil stod kvar där över natt. Vi åt av lasagnen som blev över igår,  och jag fick även med mig hem. Så god!! Nu har jag tagit ner gardinerna i sovrummet och slängt dem i tvättmaskinen. Snacka om att de blivit skitiga när jag haft fönstret öppet i sommar när de rivit runt ute på gården! 

Nu ligger jag i soffan och ska läsa söndagsbilagorna. Jag är slut som artist…

4 reaktioner på ”Party!!

  1. Jöses vilka dåliga bilder, kameran måste ha pajjat utmed kvällen 😛
    Ser ut som en skitkul fest iaf.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s