Bank-ID

Jag får upp att mitt bank-ID går ut om X antal dagar, jag måste beställa ett nytt via min internetbank. Okej, jag går in på min internetbank och ska göra det. Får upp att jag ska använda mig av min bank-dosa för att beställa den. JAG HAR INGEN DOSA EFTERSOM JAG ANVÄNDER MIG AV BANK-ID! Suck!

Men nu när jag skriver det här så kom jag på en sak! När jag skaffade mobilt bank-ID så hade jag nog, tror jag, min gamla bank. Och jag har kvar kontot och min dosa där. Kanske kan förnya via den banken? Måste prova!

Jaha, där gick det, minsann! Utan att ens behöva dosan. Tur att jag kom på det då, nu klarar man sig ju inte utan bank-ID när man vant sig vid att kunna sköta allt via mobilen, och kunna Swisha, inte minst! Phu! Klart!!

2 reaktioner på ”Bank-ID

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s