God doft

Jag kollade på Så mycket bättre på Play igår. Jag gillar det programmet! Ingen utröstning, ingen tävling, bara trevligt! Och så bra musik! 

Sen kollade jag på den nya serien som började på ettan. Och nu kommer jag ju inte på vad den heter… Peter Stormare var med, bl.a. Den verkar bra! Kul med svenska program som är bra! 

När jag gick och la mig så doftade det så gott i sovrummet av de nytvättade gardinerna! När maskinen var klar så hängde jag dem direkt på gardinstången så fick de torka på plats. Spetsgardin, torkar snabbt och behöver inte strykas!  Väldigt bra!! 

Måndag idag, och ingen sovmorgon. Jag har blivit bortskämd som börjat sent nästan varenda måndag på sistone. Så att gå upp vid 6 idag kändes tungt. Men nu är jag uppe och på väg till jobbet! 

4 reaktioner på ”God doft

  1. Jag funderar på hur jag ska komma upp på fredag jag. Kommer med tåget vid midnatt och är jag uppe och klar när maken ska åka kan jag få skjuts….. Å andra sidan kan jag annars sova en halvtimme lite drygt mer. Vilket blir bäst tro?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s