Fniss och flams

Det är mycket att hålla reda på när man sitter och testar! Therese, min kollega, har hittat en egen metod för att komma ihåg allt.

Hela skrivbordet fullt med post it-lappar!! Ha ha ha!! Men det funkar ju, så varför inte?

I lördags så var det en låt vi dansade till, och samma låt vaknade jag till i morse.  Don’t be so shy heter den. Och den har jag haft i skallen idag. Efter lunch så sa jag på jobbet att jag hade en låt på hjärnan och att det var så irriterande för jag kan bara några ord ur refrängen, Take off your clothes. En av männen på avdelningen vänder sig glatt om och ber mig att tala om när jag ska börja!! Ha ha ha!! Jag behöll kläderna på, hela arbetsdagen. 

Nu är jag på väg hem, fullt påklädd! Önskar er en bra kväll! !

4 reaktioner på ”Fniss och flams

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s