Nagelfix 

Igår tog jag tag i naglarna! Det ser så ovårdat ut med skavt nagellack . Så av med det skavda lacket, klippte ner dem lite och filade till dem. Sen insåg jag att ytan var som liksom uppruggad, så jag fick polera dem lite oxå innan jag satte på underlack. Sen ett lager med färgat lack och så sist på med överlack. På tårna kör jag bara färgat lack. Inget finlir där.

Så nu är naglarna fina igen! 

Vill av någon anledning inte ha det grå lacket på tårna. Älskar det på fingrarna, men det känns helt fel att ha grå tånaglar. Vet inte varför, dock . Så det blev röda tår.

Över till nåt helt annat: Vad skönt det var med sol och blå himmel igår! Jag tittade ut genom fönstret på kontoret igår och bara njöt av att se blå himmel och dagsljus! Och nu inser jag att jag är tacksam för att jag lägger märke till sånt och kan glädjas åt det!

6 reaktioner på ”Nagelfix 

  1. Sol och blå himmel?? Mitt väder igår var grått och halv storm. Frampå kvällen så kom det lite snö 😦

    Gilla

  2. Tycker som du – det är jättefint med målade välskötta naglar men mindre snyggt med avskavt nagellack. Det är ett himla jobb att hålla naglarna snygga!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s