Nostalgi

När jag som 19-åring (eller var jag 20?????) flyttade hemifrån så delade mamma upp handdukar, husgeråd och annat som hon kunde avvara så jag fick ta med till min första egna lya. Dessutom hade jag samlat på porslin och annat i flera år innan. Pappsen och Styvmor samlade på en servis till mig, bland annat. Men, det jag skulle komma fram till var att nu på morgonen när jag torkade händerna på handduken i köket så fick jag syn på en sak.

Mormor har sytt i hängaren. Mamma var handikappad och kunde inte sy, eller inte hålla i en nål. Så mormor hjälpte alltid mamma med sånt. Och eftersom jag inte hade någon tvättmaskin till att börja med, och mamma ändå behövde hjälp att tvätta så tog jag med min tvätt hem till mamma och tvättade åt oss båda två. Då märkte mamma mina handdukar med S. Blev lite varm i hjärtat när jag fick syn på det här nu! Nästan som en liten hälsning från både mormor och mamma.

Idag skiner solen från en klarblå himmel! Härligt!! Jag ska blaska av mig och gå en sväng till centrum. Har en del jag behöver handla. Men det är löningshelg och tydligen Black friday-helg så det lär va knökat i affärerna. Så jag kommer nog inte knata runt där mer än nödvändigt!

 

Min hylla i hallen ger ett så rörigt intryck!

Jag funderar på var jag skulle kunna ha plats för alla album nånstans, så de inte är i hyllan. En del är ju för stora och sticker utanför! Sen ska jag köpa dörrar till den, halva dörrar till nedersta halvan av båda hyllorna. Då blir det lugnare, allt krafs syns inte! Det ska jag nog börja ta tag i idag. Men inte att köpa dörrarna! Dels har jag min bil utlånad i helgen, och dels åker jag inte till Ikea en löningshelg! No way!

11 reaktioner på ”Nostalgi

  1. Hmm önskade jag hade läst detta innan jag begav mig till Kalmar i lördags. Det var massor med folk men det var hyfsat bra priser.. -20-25% kan jag leva med.

    Hittade dock en liknande denna:

    https://cubus.com/sv/7188793_F941

    Fast på min står det ”I love my bed” tänkte på dig och köpte både tröja och byxa 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s