Myggnät

Igår när jag tömde balkongen så passade jag även på att ta ner spetsgardinen jag haft som myggnät hela sommaren. Har lagt det i tvätten, så jag kan sätta upp det igen, rent och fint, till våren.

Idag skiner solen, och då blir det kokhett i mitt vardagsrum. Så jag har balkongdörren öppen. Så skönt att vädra ordentligt ! När jag kommer ur duschen så flyger det runt 2 bamsestora flugor och 1 liten i mitt sovrum…

Det var bara den lilla som satte sig still på sovrumsgardinen så jag kunde fota den. De stora flyger runt som galna! Går de på speed? ? Hoppas de flyger ut igen, för jag vill slippa dela ovrum med dem när jag ska sova.

2 reaktioner på ”Myggnät

  1. Jag hade en sådan där stor fluga i köket i helgen, den trivdes bakom lysröret över diskbänken och flög plötsligt fram när jag stod där och fixade något … Lyckades få tag på den när den var dum nog och sätta sig på en sak som klarade av en riktig ”flugsmällare-smäll”, men det tog ett dygn innan jag fick tag på den.
    Jag har INTE vinterförvaring av smådjur hemma hos mig, tack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s