Bäbisarna 

Igår åkte jag med M och L över till bäbisarna. Så mysigt!! Först fikade vi och sen så tog M och jag med tjejerna på en promenad . 

Kallt, men vackert ute. Tjejerna sov sig igenom det mesta av promenaden och M och jag babblade om allt möjligt. Mamman och pappan passade på att sova middag när vi var ute, och L röjde lite i köket åt dem. När vi kom hem igen så hjälptes M, L och Pontus åt att mecka ihop några grejer de köpt på Ikea innan vi gick. Innan vi åkte hem åt M, L och jag thaimat och jag har med mig mina rester så jag har middagen fixad till idag.

Vad skönt att det är ljust igen på morgonen! Hoppas ni får en bra måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s