Stank, stinker,  stunkit

I helgen har det luktat sunkit avlopp i trapphuset ,  och när jag var ner i källaren med balkongrejerna så verkligen stank det i källaren! Det luktar så starkt att det luktar inne i hallen i lägenheten ! Jag felanmälde det på nätet och det gjorde jag även i våras,  tror jag det var. Då var det likadant, sen har de bytt stammarna som går ut från huset i och med markarbetena de gjort. Idag ringde de från fastighetsskötarna och hade varit och känt stanken. Han sa att nu hade de börjat byta fler stammar/rör på andra huset och det är vid vår källardörr.Det var tydligen en fruktansvärd stank där, så han sa att det mest troligt är därifrån det kommer in i källaren och vår trapp. Han skulle hålla koll på hur det blir när de är klara. Hoppas els att det går fort och att det går över, för nu är det inte kul!

Fick se en, eller två faktiskt, så vacker regnbåge utanför kontorsfönstret idag.

Gick genom kontoret och såg klungor med kollegor som tittade ut, så då kollade jag så klart oxå ut. De var så vackra!

8 reaktioner på ”Stank, stinker,  stunkit

 1. Du är välkommen hit och vila upp dig under tiden. Då jag ändå är förkyld kan vi vara i huset på landet. Där luktar det gott utom när vinden ligger på ifrån stallet. Men det är inte så ofta….

  Gilla

 2. Hej!

  Vet inte om det är liknande vårt problem, men vi har haft vatten i skyddsrummet och även om ni inte haft det så tänkte jag på att vårt hus är byggt 1945 och avluftningen går ut i våra trapphus från källaren. Därför kan det ibland lukta äckligt i trappen, men då vädrar vi. Kanske er frånluft fungerar på samma sätt..

  Gilla

  1. Inte omöjligt! Tror huset är byggt på 50-talet nån gång. Men världen har varit och kollat förut när det stank, dock så vet jag inte on de då hittade orsaken. Och nu trodde han ju att det var från rören de byter.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s