Jaha….

Jag hade hoppats på att snön skulle vara borta nu på morgonen. Det var den inte, och eventuellt kommer det mer framåt eftermiddagen. Blä! Som ni kanske minns så är ju inte jag så förtjust i vinter och snö (eller kyla och mörker). Men det är inget jag kan göra för att ändra på vädret, så det är bara att gilla läget!

Sitter på en knökfull tunnelbana på väg till jobbet nu. De gör nåt arbete på spåren nu när det är lov, så det går färre tåg. Och det märks, det är som sagt knökfullt! Men jag hade tur så jag har i alla fall en sittplats. Jag ska ju åka en bit så då sitter jag gärna.

Ha en bra dag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s