Fredag !  :)

Dessutom slutar jag redan 14 idag! Yeeeeiiii! Så skönt med helg!

Pappsen tipsade mig om att jag ska fråga min farbror om de eventuellt har nån bil till salu på hans jobb. Han och en kompanjon har haft en bilverkstad ihop i en herrans massa år, och när det blev dags för pension så sålde de den. Men min farbror jobbar kvar några dagar i veckan. Och de renoverar ibland bilar som de sen säljer. Så idag ska jag ringa och höra om de kanske kan ha nån lämplig liten bil till mig. Husfruen har eventuellt en bil till salu, eller Husdottern, men det är inte säkert. Så lika bra att kolla med farbror oxå!

Igår målade jag på ett lager lack till på naglarna och så överlack.

Jag hade ju bara ett lager av det färgade lacket innan, men det hade hållit förvånansvärt bra! Men nu piffade jag till det lite, inför helgen. 😉

Nu ska jag läsa min bok resten av vägen till jobbet. Den är så bra!

2 reaktioner på ”Fredag !  :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s