Fira Fastersfina

Idag ska jag och fler med mig fira en nybliven 18 åring. Hur Fastersfina hunnit bli 18 vete 17, men det påstås hon vara nu sedan några dagar. Tycker det var nyss som hon gick på babysim, och som jag var barnvakt och åkte på madrass nedför trappen med henne och hennes kompis. Tiden bara flyger!!

Jag tog in byrålådan med strumpor till soffan igår. Medan jag tittade på TV så rensade jag först ut gamla strumpor med kass resår som jag slängde. Sedan blev det en hög med hela, bra, strumpor som jag ska fråga en vän med små fötter om hon vill ha. Annars slänger jag dem.


Fördelen med att ha alla strumpor av samma sort är ju att det blir mycket lättare när man tvättat! Inget svårt att hitta den matchande strumpan! Så jag är nöjd med gårdagens schoppingutflykt!

4 reaktioner på ”Fira Fastersfina

  1. Jag har också bara en slags svarta strumpor och detsamma gäller för alla barnen. Maken har någon gång köpt hem mörkblå till något barn pga tycker det är snyggare till jeans. Men det gör han nog aldrig mer 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s