Ändrade planer

Jag skulle ha gått på andra omgången av laser för hårbortagning idag innan jobbet.  Men hon ringde och frågade om vi kunde ändra till imorgon då hennes bil inte ville starta i kylan. Dessutom hade hon sommardäck på, så jag sa åt henne att inte köra i halkan. Så imorgon efter jobbet fick det bli! Det funkar lika bra.

Jag har alltid gillat grått, men nu gillar jag det ännu mer . Ska nog köpa ett par snygga byxor i grått ! Man kan ju ha en massa färger till, och även vara helgrå.  Jag, en grå mus! 😉

4 reaktioner på ”Ändrade planer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s